Hero billede
Nordahl VVS

Vi tilbyder totalløsninger inden for VVS faget!

Vi lægger vægt på at tilbyde høj håndværksmæssig kvalitet til fornuftige priser.

Nordahl VVS

Nordahl VVS udfører alt inden for vvs faget herunder, reparationer, renovering, servicering og indregulering på eksisterende installationer samt udførelse af nye installationer inden for:

  • Vand og afløb
  • Varme
  • Bad og sanitetsløsninger
  • Varme, køle og genvindingsanlæg
  • Fjernvarme
  • Solvarmeanlæg

Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed og bistår i alle faser, herunder rådgivning, projektering, myndighedsspørgsmål og tilladelser m.m. og sikrer Dem den ønskede løsning afleveret til aftalt tid.

 

Nyrenoveret badeværelse

Følg os på Facebook

På vores Facebook side, kan du se billeder fra tidligere projekter, få opdateringer omkring virksomheden og tilbud, samt læse anmeldelser fra vores tilfredse kunder.

Elite smiley
Score på 4.9 baseret på 35 anmeldelser hos Anmeld Håndværker

Martin + Co. løser stort og småt til UG. Vi ejer og driver udlejningejendomme, og har brug for hurtig og kompetent udrykning. Det leverer Nordahl VVS hver gang.

LINDHOLM Totalservice ApS

Kom til aftalt tid - var hurtig og tillidsvækkende - var proarktiv og resultatorienteret. Vil gerne anbefale firmaet til andre - jeg har anvendt firmaet tidligere.

Per Thomsen

Kunne hurtigt komme da jeg ringede om utæthed i rør i sommerhus. Har også fået skiftet el-vandvarmer af samme vvs, hvor alt også var hurtigt og pænt lavet :)

Tina Oechsler

Martin fra Nordahl VVS kom til aftalt tid, og udførte VVS- arbejde i forbindelse med montering af ny varmepumpe. Arbejdet blev udført flot trods beskeden plads i fyrrummet.

Jean Haller
Indlæser kort..

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Ønsker du at modtage et uforpligtende og skræddersyet tilbud til lige netop din opgave, er du altid velkommen til at kontake os.
Du kan kontakte os på tlf. 23 92 98 18 og e-mail martin@nordahl-vvs.dk, eller bruge kontaktformularen nedenfor.
Vi glæder os, til at høre fra dig!
Ved henvendelse accepterer jeg, at Nordahl VVS ApS må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.
Hvordan ønsker du at blive kontaktet?

Vi bruger cookies, for at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside, og for at analysere traffik. Læs mere